Apartmajska Vila “WH Apartments” v Šiški je priljubljena izbira urbanih popotnikov, ki prihajajo v prestolnico poslovno ali v prostem času in iščejo kvalitetno nastanitev oz. prenočitev v sobah ali apartmajih različnih velikosti po žepu prijaznih cenah.

DOBRA LOKACIJA

Enostavna dostopnost z obvoznice, oddaljenost 3 minute od parka in dvorane Tivoli, 5 minut od arene in stadiona Stožice (športne prireditve, koncerti), nakupovalnega središča BTC City, javnih ustanov, muzejev, galerij, Gospodarskega razstavišča (sejmi, kongresi), Cankarjevega doma (kulturne prireditve in konference), glavne železniške in avtobusne postaje ter samo 15 minut od letališča Jožeta Pučnika na Brniku. Bližina centra, trgovin, bank, restavracij, priljubljenih lokalov in klubov, dobre povezave z javnim prometom (LPP, Bicikelj), brezplačno ograjeno parkirišče za goste, prijeten, tudi otrokom in hišnim ljubljenčkom prijazen ambient ter nadstandardno udobje so dejavniki, zaradi katerih so apartmaji in sobe WH Apartments eno najboljših prenočišč v Ljubljani.

ZA VSE TIPE GOSTOV

Izbirate lahko med štirimi dvoposteljnimi sobami ter osmimi apartmaji različnih velikosti (mlade družine, skupine prijateljev, poslovneži), ki so oblikovani, zgrajeni in opremljeni v skladu z visokimi mednarodnimi ekološkimi standardi (LED-osvetlitev, sanitarna voda iz deževnice, dobra izolacija), saj je bila stavba nedavno temeljito in kakovostno prenovljena. Štiri enote imajo zasebne terase, vsem gostom pa je za druženje in kajenje na voljo tudi prijeten in prostoren strešni vrt v prvem nadstropju.

BREZPLAČEN WI-FI, KAVA, PRALNI STROJ …

Vse sobe in apartmaji ponujajo nadstandardno udobje, brezplačen internet, na stotine brezplačnih radijskih in televizijskih programov, ki jih lahko spremljate na velikih ekranih, svežo pitno vodo, brezplačno kavo in tople napitke. Ležišča so kvalitetna, dvojno vzmetena in dosegajo hotelski standard 4*. Kuhinje v vseh apartmajih so razkošno založene z inventarjem in gospodinjskimi aparati (hladilnik, pomivalni stroj, indukcijske plošče, električna pečica, opekač za kruh), v vseh kopalnicah pa sta tudi pralni stroj in sušilec za lase. Prijetno oblikovan interier dopolnjuje notranja oprema (zofe, vgradne omare, mize, mizice, pisalne mize, komode idr.), ki še povečujejo udobje. Na željo gostov lahko v prostor namestimo tudi otroško posteljico, likalnik in desko pa dostavimo z recepcije. Ljubitelji umetnosti boste zagotovo opazili tudi dela izbranih slovenskih slikarjev, s katerimi smo opremili skupne prostore.

INFO-TOČKA ZA RAZISKOVANJE MESTA

V WH Apartments je nameščen avtomat z izborom pijač, slanih in sladkih prigrizkov, zajtrk lahko naročite v restavraciji v sosednji stavbi, v bližini pa je tudi več trgovin, pekarn in bankomatov. Gostom je ves čas bivanja na voljo pomoč recepcije, ne spreglejte map z uporabnimi informacijami v sobah in apartmajih, naše osebje pa lahko vedno povprašate tudi za podrobnejše informacije o dogajanju v mestu.