Politika zasebnosti

Zavezani smo k varovanju vaše zasebnosti.

Ta politika zasebnosti velja za spletno stran www.whapartments.si. V njej opredeljujemo načela obdelave in shranjevanja osebnih podatkov, ki jih posredujejo uporabniki v zvezi z njihovo uporabo storitev, ki jih ponuja Gast gostinstvo d.o.o.

Upravljavec osebnih podatkov

Upravljavec osebnih podatkov, pridobljenih na tem spletnem mestu, smo podjetje Gast gostinstvo d.o.o., Cesta dveh cesarjev 170, 1000 Ljubljana, matična številka: 1798740000, ID za DDV: SI64409783. Zavezani smo k spoštovanju vaše zasebnosti in obdelavi vaših osebnih podatkov varno ter v skladu z zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov (Uredba (EU) 2016/679 (GDPR) in Zakon o varstvu osebnih podatkov – ZVOP-1). Pridobljene podatke uporabljamo izključno za namene, povezane z našim poslovanjem.

 

Obdelovalec osebnih podatkov

Sodelujemo z zunanjimi ponudniki storitev, ki delujejo kot naši obdelovalci osebnih podatkov. V našem imenu obdelujejo podatke z namenom pridobivanja rezervacij, zagotavljanja analitičnih in trženjskih storitev, izboljšanja storitve in uporabniške izkušnje itd.

Uporabljamo rezervacijski mehanizem Booking Engine Cubilis podjetja Stardekk NV. za zajemanje in obdelavo neposrednih spletnih rezervacij bivanja v naši nastanitvi. Podjetje Stardekk NV. sodeluje in je potrdilo svojo skladnost z direktivo EU-U.S Privacy Shield Framework. Več o politiki zasebnosti Stardekk  tukaj (link: https://www.stardekk.com/privacy-policy)

Za obdelavo prijav na naš e-novičnik in pošiljanje promocijskih e-novičk uporabljamo programsko opremo Sendpulse in ZOHO Campaigns podjetja SendPulse Inc. Podjetje SendPulse Inc. shranjuje naše podatke v EU in ZDA ter sodeluje in je potrdilo svojo skladnost z direktivo EU GDPR. Več o politiki zasebnosti Sendpulse tukaj (link: https://sendpulse.com/legal/pp).

 

Kako zbiramo vaše osebne podatke?

Z vašimi podatki ravnamo z najvišjo možno mero skrbnosti. Vsi osebni podatki, ki jih pridobimo od uporabnikov spletne strani, so zasebni in zaupni.

Osebne podatke zbiramo v rezervacijskem obrazcu, kamor uporabnik vnese vse osebne podatke, ki so relevantni za rezervacijo in našo izvedbo zahtevane storitve.

Poleg tega zbiramo osebne podatke, ki jih uporabnik delu ob izpolnitvi obrazca za prijavo na e-novice.

Fizično zbiramo osebne podatke gosta ob prijavi v hotel na recepciji.

Poleg osebnih podatkov, ki jih posredujete prek zgoraj navedenih metod, to spletno mesto uporablja tehnologijo, ki zbira določene tehnične podatke, kot je uporabnikov IP naslov. IP naslov uporabnika se zabeleži ob oddani prijavi na novice (in nam služi le kot dokaz, da je uporabnik sam izvedel prijavo na novice).

V vseh drugih primerih pa IP-jev ne povezujemo z osebami in vsak uporabnik spletnega mesta je anonimen. Anonimne podatke o vaši uporabi naše spletne strani zbiramo s pomočjo piškotkov in podobnih tehnologij. Več informacij o tem, kako uporabljamo te tehnologije za zbiranje informacij o vas, najdete v Politiki piškotkov, ki jo lahko najdete s klikom na modro ikono v levem kotu spletne strani. 

 

Kakšni osebni podatki se zbirajo?

V rezervacijskem obrazcu zbiramo sledeče:

Ime, priimek, telefonsko številko, elektronski naslov in državo uporabnika;

Podatki o podjetju uporabnika (če je rezervacija opravljena za podjetje);

Podatki o kreditni kartici (vrsta kreditne kartice, ime imetnika kartice, številka kreditne kartice, datum poteka);

Podatki o bivanju gosta, vključno z datumom prihoda in odhoda, vrsto storitve, izbiro posebne ponudbe, posebne zahteve in želje;

Predstavljamo neobvezno možnost prijave na naše promocijske e-novice z obkljukanjem praznega potrditvenega polja.

 V obrazcu za prijavo na e-novice zbiramo uporabnikovo ime, priimek, elektronski naslov, izbrani jezik, datum in čas prijave ter IP naslov.

Pri povpraševanju o dogodku zbiramo vse podatke v zvezi z dogodkom (kontaktne podatke, kot so ime, priimek, e-pošta, ime in naslov podjetja, čas začetka in konca dogodka, trajanje dogodka, število udeležencev, morebitne potrebe po nastanitvi in zahtevane storitve).

Ob prijavi v hotel na recepciji zberemo ime in priimek gosta, državo, datum rojstva, vrsto osebnega dokumenta in osebno številko.

 

Za kakšen namen se uporabljajo osebni podatki?

Vsi podatki, pridobljeni v rezervacijskem obrazcu, se uporabljajo za obdelavo vaše rezervacije in za komunikacijo v zvezi z zagotavljanjem naših storitev; to vključuje transakcijska e-poštna sporočila za izvedbo z oddano rezervacijo sklenjenega poslovnega dogovora nami in prejemnikom naših storitev (gostom).

E-poštni naslov, pridobljen preko obrazca za prijavo na e-novičke ali z obkljukanjem praznega potrditvenega polja za prijavo na e-novice v rezervacijskem obrazcu se uporablja za pošiljanje promocijskega gradiva o naši ponudbi preko sistema Sendpulse za email marketing. Podatki o imenu in izbranem jeziku, pridobljeni v istem obrazcu, se uporabljajo za prilagoditev uporabniške izkušnje prejemanja e-novic.

Podatki, pridobljeni s pomočjo obrazca za povpraševanje o dogodkih, se uporabljajo za pripravo ponudb za dogodke, srečanja ali konference v našem hotelu.

Osebne podatke, ki jih pridobimo ob prijavi v hotel na recepciji, zbiramo zaradi zagotavljanja izpolnjevanja naših zakonskih obveznosti.

 

Podlaga za obdelavo osebnih podatkov

Rezervacijski obrazec: Izpolnitev zakonskih obveznosti upravljalca

Prijava na e-novice: Osebna privolitev

Povpraševanje za ponudbo:  Izpolnitev pogodbenih obveznosti upravljalca

Prijava na recepciji: Izpolnitev pogodbenih obveznosti upravljalca, Izpolnitev zakonskih obveznosti upravljalca

 

Obdobje hrambe osebnih podatkov

Osebne podatke lahko hranimo tako dolgo, kot je potrebno za izpolnitev namenov, za katere so bili zbrani, ali dokler posameznik ne umakne privolitve. Na podlagi uporabnikovega pisnega preklica privolitve se podatki izbrišejo.

Videonadzor

V družbi Gast gostinstvo d.o.o. izvajamo video nadzor. 

Videonadzor v objektu WH Apartments, Celovška cesta 172, 1000 Ljubljana in njegovi ožji okolici izvajamo z namenom zagotavljanja varnosti ljudi (zaposlenih ter strank), zaščito premoženja, zagotavljanje varnosti službenih prostorov ter nadzora vstopa v objekte in preiskovanje kaznivih dejanj (na podlagi zakonitega interesa, kot ga določa točka (f) prvega odstavka 6. člena Splošne uredbe, v povezavi s 76. in naslednjimi členi ZVOP-2).

Znotraj nekaterih delovnih prostorov (npr. hodniki) se videonadzor izvaja, kjer je to nujno potrebno za varnost ljudi ali premoženja ali varovanja tajnih podatkov ali poslovnih skrivnosti. Videonadzor nam bo v pomoč pri odkrivanju, obravnavi ali reševanju incidenčnih oz. izrednih dogodkov, kaznivih dejanj, odškodninskih ali drugih zahtevkov.

Posnetki se hranijo največ 5 dni 

Videonadzora ne izvajamo na način, ki bi imel poseben vpliv obdelave. Prav tako videonadzor ne omogoča neobičajne nadaljnje obdelave, kot so prenosi subjektom v tretje države. Videonadzor omogoča spremljanje dogajanja v živo.

Vse informacije glede izvajanja videonadzora lahko pridobite po elektronski pošti info@whapartments.si. Pravice posameznikov so opisane v tej Politiki zasebnosti. Dodatna vprašanja lahko naslovite tudi na pooblaščeno osebo za varstvo podatkov na info@whapartments.si.

Vaše pravice

Dano privolitev lahko kadar koli prekličete, zahtevate dostop, popravek, omejitev obdelave osebnih podatkov, izbris osebnih podatkov ali pritožbo v zvezi z obdelavo vaših podatkov, tako da nas o tem pisno obvestite po pošti na naslov Gast gostinstvo d.o.o., Cesta dveh cesarjev 170, 1000 Ljubljana ali nam pošljete e-pošto na info@whapartments.si.

Če naša obravnava ne ustreza vašim pričakovanjem, imate pravico vložiti kakršen koli zahtevek ali pritožbo pri pristojnem nadzornem organu, to je Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije.

 

Naš kontakt

Upravljavec vaših osebnih podatkov je Gast gostinstvo d.o.o., Cesta dveh cesarjev 170, 1000 Ljubljana, matična številka: 1798740000, ID za DDV: SI64409783.

Če imate vprašanja o tem, kako obdelujemo vaše osebne podatke, ali če želite uveljavljati katero od pravic, ki jih zagotavlja ta pravilnik o zasebnosti, nas kontaktirajte na info@whapartments.si.

Veljavnost

Datum začetka veljavnosti te politike zasebnosti je julij 2024. Ta dokument se lahko spremeni brez predhodnega obvestila.